Συχνές Ερωτήσεις | Υπαίθριος Παιδότοπος ILIOUPOLIS FUN PARK στην Ηλιούπολη


Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τον υπαίθριο παιδότοπο ILIOUPOLIS FUN PARK, στην Ηλιούπολη, τη λειτουργία και τις παροχές του, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε αρμοδίως.

Από πόσων ετών μπορεί να μπεί το παιδί μου στο χώρο με τα φουσκωτά;

Στα φουσκωτά μπορούν να εισέλθουν παιδιά ηλικίας 2-10 ετών. Για τους μικρότερους φίλους μας υπάρχει baby park που σύντομα θα επεκταθεί για ακόμα πιο ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Μπορεί το παιδί μου να παίξει στα φουσκωτά με τα παπούτσια;

Εντός του χώρου των φουσκωτών τα παιδιά εισέρχονται ΜΟΝΟΝ με τις κάλτσες τους. Σε περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμες κάλτσες, το προσωπικό μας θα σας προμηθεύσει με το απαραίτητο ζευγάρι.

Υπάρχει φύλαξη στο χώρο των φουσκωτών;

Το παιχνίδι των παιδιών επιβλέπεται από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό που αποσκοπεί στην ασφάλεια και την διασκέδαση.

Ο παιδότοπος λειτουργεί σαν φύλαξη;

Στο ILIOUPOLIS FUN PARK δεν λαμβάνει χώρο πρόγραμμα φύλαξης παιδιών. Κάθε παιδί πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα καθ'όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο χώρο μας.

Υπάρχει καφετέρια μέσα στον χώρο του παιδότοπου;

Μέσα στο ILIOUPOLIS FUN PARK θα βρείτε καντίνα με σνακς, καφέ, αναψυκτικά για όλους και λειτουργεί ως self service.

Mπορώ να φέρω καφέ και φαγητό απ'έξω;

Μέσα στον χώρο μας απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση τροφιμών και ποτών εκτός της διαθέσεως της καντίνας μας.

Σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη μου, πως εντός του παιδότοπου επικρατούν καταστάσεις σκληρού και επικίνδυνου παιχνιδιού, που μπορεί να βλάψει το παιδί μου τί μπορώ να κάνω;

Παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη του προσωπικού μας και εκείνα άμεσα θα ελέγξουν την κατάσταση και θα ενημερώσουν την διεύθυνση για την ανησυχία σας. Ο χώρος μας λειτουργεί υπό συγκεκριμένους όρους και προυποθέσεις παιχνιδιού που έχουν ως βασικό στόχο την ασφάλεια και την διασκέδαση των παιδιών και των συνοδών τους.

Πόσο κοστίζει η είσοδος στο ILIOUPOLIS FUN PARK;

Η είσοδος στον χώρο μας έιναι δωρεάν για όλους. Η είσοδος στα φουσκωτά στοιχίζει 5 ευρώ (κατ'άτομο) για απεριόριστο παιχνίδι όλη την ημέρα. Το τραμπολίνο και τα baby kart στοιχίζουν 2,00 ευρώ ενώ ολα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας είναι κερματοφόρα και παίρνουν κέρμα του 1 ευρώ.

ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι έχουν έκπτωση 50% σε όλες τις παροχές μας.(Εξαιρούνται τα πάρτυ και οι εκδηλώσεις)

Ζητήστε από το ταμείο μας την κάρτα επισκέψεων ILIOUPOLIS FUN PARK και κερδίστε μία είσοδο δωρεάν μετά από 5 εισόδους στα φουσκωτά!